Като за начало – честит празник, българи! С днешната статия искаме да ви информираме за редица интересни събития, които предстоят да се случат. Първото от тях е съвсем скоро:

Мотивационен уикенд на BEST

(за повече информация какво е BEST виж тук)

От 11-ти до 13-ти във филиала на ТУ в Пловдив ще дойдат членове на BEST – студентска организация, която дава множество възможности за личностно и професионално развитие, международен опит, срещи с много нови хора и разбира се много забавления! BEST организира множество събития, последното от които бе инженерната седмица.

В петък ще има презентация и запознаване с организацията, така че очаквайте скоро новини относно часът и мястото на срещата.

Студентски конкурс за най-добра бизнес идея

Този конкурс вече е ежегодна традиция. Не пропускайте възможноста да участвате! За първите 3 места ще има и страхотни награди!

StartUP@Plovdiv 2011

Startup Conference e ежегоден форум, който среща на едно място предприемачи, инвеститори, студенти и млади хора, които искат да стартират собствен бизнес. Целта му е да пробуди предприемачески Дух у младите хора в България и да им покаже как да превърнат своите идеи в успешен бизнес. По време на конференцията опитни предприемачи, бизнес ангели и изпълнителни директори споделят своя ценен опит и философия за правене на бизнес. Програмата на форума обхваща основните стъпки, през които трябва да преминат младите предприемачи при реализирането на своите бизнес идеи.

Освен това, се сформира екип, така че:

  • ако си голям ентусиаст и се кефиш на StartUP идеята
  • ако смяташ, че Пловдив и областта имат нужда от такива яки събития
  • ако искаш ти да имаш принос в това

Пишете на geno.roupsky@startupatplovdiv.org или maya.bankova@startupatplovdiv.org
или се присъединиете към фен страницата и новата група във Фейсбук, която е създадена специално за подготовката на събитието. Цялата статия за StartUP@Plovdiv 2011 може да прочетете тук.

LinkedInMySpaceSvejoShare

Вашият коментар