launchub

LAUNCHub (Launch hub) e 9M Euro Seed & Acceleration фонд, подкрепен с менторска програма, който инвестира в стартиращи компании, предимно от сектора на информационните и комуникационни технологии, от България и региона.

LAUNCHub си партнира с един от най-успешните акселератори в Европа, Seedcamp, както и с Института за предприемачи на Сиско в България. За международна подкрепа LAUNCHub разчита също и на Mozilla Web FWD и DreamIt Ventures. Фондът партнира и с други организации, обвързани с развитието на предприемаческата екосистема в България, каквито са споделеното работно пространство betahaus.

Освен инвестиции, LAUNCHub осигурява на екипите и менторска програма, чрез която стартиращите предприемачи да развият идеите си по-бързо, с помощта на професионални съвети и напътствия от над 200 ментора от България и около 1200 от чужбина.

Кога?

6-ти юни (сряда); от 18:45

Къде?

Технически университет София- Филиал Пловдив (ул. Цанко Дюстабанов №25), 4-ти корпус, зала №4326

Как?

Предварителна, безплатна регистрация. Резервирайте място тук.

Let the startup begin!

LinkedInMySpaceSvejoShare

One Response to “LAUNCHub”

  1. Стоян Варалийски казва:

    Здравейте!
    Предстоящата презентация ще бъде насочена специално към финансиране на бизнес идеи или просто ще представи компанията и нейните практики? Задавам този въпрос тъй като нямам завършена идея, но имам желание да присъствам, а и досега не съм бил на подобни събития.
    Благодаря предварително!

Вашият коментар