entrepreneurship competition plovdivЗа поредна година център по предприемачество ПЛОВДИВ обявява конкурс за студенти от висшите училища в Южен централен район „НАЙ-ДОБРА БИЗНЕС ИДЕЯ ЗА СТАРТИРАЩА ФИРМА – 2011″ с награден фонд 1400 лева. Ще бъдат раздадени три награди и награда за любимец на публиката. Конкурсът се състои от две части:
  1. Разработване на бизнес план за осъществяване на идеята за бизнес, който студентите предават на хартиен и електронен носител за оценка от комисията в каб. 1203, корпус 2, бул. Санкт Петербург 61, не по-късно от 24.10 (понеделник) до 12:00 .
  2. Представяне на бизнес идеята и плана пред комисия и колеги-студенти в Аулата на Технически университет (с помощта на презентация на MSPowerPoint или друга подобна програма), което ще се състои на 25 октомври (вторник) 2011 г. от 17:00ч.

Гостите могат да заповядат от 17:30ч.

Публиката също има право на глас – всеки от присъстващите ще оценява младите предприемачи в таблица за оценка и събралият най-много точки ще получи наградата за любимец на публиката „Най-убедителен млад предприемач – 2011″.

Подробна информация за КРИТЕРИИ ЗА ОЦЕНКА НА БИЗНЕС ИДЕИТЕ може да видите тук.

 

LinkedInMySpaceSvejoShare

One Response to “Студентски конкурс „Най-добра бизнес идея за стартираща фирма – 2011″”

  1. [...] НОВО: Студентски конкурс „Най-добра бизнес идея за ста… Краен срок: 21 октомври 2011 г. За поредна година център по предприемачество ПЛОВДИВ обявява конкурс за студенти от висшите училища в Южен централен район „НАЙ-ДОБРА БИЗНЕС ИДЕЯ ЗА СТАРТИРАЩА ФИРМА – 2011? с награден фонд 1400 лева. Ще бъдат раздадени три награди и награда за любимец на публиката. Конкурсът се състои от две части: 1. Разработване на бизнес план за осъществяване на идеята за бизнес, който студентите предават на хартиен и електронен носител за оценка от комисията не по-късно от 21 октомври (петък) 2011 г. 2. Представяне на бизнес идеята и плана пред комисия и колеги-студенти в Аулата на Технически университет (с помощта на презентация на MSPowerPoint или друга подобна програма), което ще се състои на 25 октомври (вторник) 2011 г. Публиката също има право на глас – всеки от присъстващите ще оценява младите предприемачи в таблица за оценка и събралият най-много точки ще получи наградата за любимец на публиката „Най-убедителен млад предприемач – 2011?. [...]

Вашият коментар